AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kırılmak

Kahve falında dişi kırılmak

Kahve falında dişi kırılmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, elinin de bollaşacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında dişi kırılmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında dişinin yarısının kırıldığını görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulur.

Kahve falında dişini kırıldığını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, işlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının dişinin kırıldığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dişinin kırıldığını hissetmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi dişinin kırıldığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir