AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, kazançlı kapıların açılacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında dişinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişini delik görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi delik görmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda delik görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Kahve falında delik burun görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında iğne deliği görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında delikten geçmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında delik çizme görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir