AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda delik görmek

Kahve falında duvarda delik görmek

Kahve falında duvarda delik görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında duvarda delik gördüyseniz:

  • Heyecanlı yaklaşımlarınız pek çok konunun yoluna girmesini sağlayabilir.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında duvarda delik açmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında delik duvar görmek bunun da geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında duvarda delik görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına inanılır.

Kahve falında duvar deliği görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarında delik görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evde delik görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında delik leğen görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir