AnaSayfa / Genel / Kahve falında delikten geçmek

Kahve falında delikten geçmek

Kahve falında delikten geçmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, yediği ekmeğin verimli olacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında delikten geçmek gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında delikten geçmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına rivayet eder.

Kahve falında duvar deliğinden geçmek rakiplerine yenileceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında küçük delikten geçmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir delikten geçmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine inanılır.

Kahve falında tuvalet deliğinden geçmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir delikten geçmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bir delikten geçmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, gelişim içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar delikten geçmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir