AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini delik görmek

Kahve falında dişini delik görmek

Kahve falında dişini delik görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, atılan adımların zarar vereceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini delik gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dişini delik görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işarettir.

Kahve falında dişi delik görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında çatısı delik ev görmek ondan faydalanacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine yorulur.

Kahve falında boğazının delik olduğunu görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında iğne deliği görmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında delikte sıkışmak maddi açıdan rahat edileceğine, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir