AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi delik görmek

Kahve falında dişi delik görmek

Kahve falında dişi delik görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, aydınlanacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi delik gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yer veya işle ilgili alternatifleriniz konusunda fazla sayıda seçeneğiniz var.

Kahve falında dişi delik görmek insanları kandıracağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dişinin delik olduğunu görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini delik görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında deliğe sıkışmak kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında çatısı delik ev görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, bunun için sabırsızlanacağına delalettir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine inanılır.

Kahve falında delikten fare çıktığını görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir