AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyaret yerine gitmek

Kahve falında ziyaret yerine gitmek

Kahve falında ziyaret yerine gitmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, haksızlık edeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle hoşlandığınız şeyleri yaparak vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında ziyaret yerine gitmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına alamet eder.

Kahve falında eğlence yerine gitmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yas yerine gitmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yerine askere gitmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında düşen dişi yerine takmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işarettir.

Kahve falında para çalıp yerine koymak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yerine oturmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının yerine geçmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir