AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle dişini çıkarmak

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak kişinin şifaya kavuşacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tatsızlıklar çıkacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Kahve falında dişi eliyle çıkarmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dişini eliyle çıkarmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine inanılır.

Kahve falında eliyle dişini çıkarmak halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini eliyle çekmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak kişinin başarılarının artacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerini kendi eliyle çıkarmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle diş çıkarmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir