Kahve falında boğazının delik olduğunu görmek

Kahve falında boğazının delik olduğunu görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, rızkın ve kazancın artacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına yorulur.

Kahve falında boğazının delik olduğunu gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında boğazının delik olduğunu görmek canının sağ olacağına, kişinin yasa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazında delik görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında boğazını delik görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulur.

Kahve falında boğazda delik görmek hastalıklarından kurtulacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çorabının delik olduğunu görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında delik poşet görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanağını delik görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evde fare deliği görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir