AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cebinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında cebinin delik olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin cebine para koymak hayatının güzelleşeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı cebine koymak ev sahibi olunacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinden para çıkmak huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cebinde kum görmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cebine şeker doldurmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında cebinde kurbağa görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında cebine altın doldurmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir