AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini çekmek görmek

Kahve falında dişini çekmek görmek

Kahve falında dişini çekmek görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yaşadığı darlığın son bulacağına, adından konuşulur olacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında dişini çekmek gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında dişimi çekmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında dişinin çekmek bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, kazanç ve kar getireceğine yorulur.

Kahve falında yılan dişi çekmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında sallanan dişini çekmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişini çekmek çok büyük atılımlar yapacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin dişini çekmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir