AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının dişini çekmek

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, amacına ulaşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek gördüyseniz:

  • Sadece siz, hedeflerinize ulaşma konusunda çok fazla acele ediyorsunuz.

Kahve falında eşinin dişini çekmek yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yılan dişi çekmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına işaret eder.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çekmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kızının dişini çekmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında dişi çekmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında arka dişini çekmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir