AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişimi çekmek

Kahve falında dişimi çekmek

Kahve falında dişimi çekmek bunu şeref sayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, hayatının iyileşeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına delalet eder.

Kahve falında dişimi çekmek gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek daha temkinli ve garantici olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın dişini çekmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek dişi çekmek çok büyük yenilikler yapacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kendi dişini çekmek yaşadığı zorluğun biteceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında üst dişi çekmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında ön dişi çekmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir