AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin çekmek

Kahve falında dişinin çekmek

Kahve falında dişinin çekmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına yorulur.

Kahve falında dişinin çekmek gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında azı dişi çekmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında sallanan dişini çekmek çocuk sahibi olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dişini çekmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişi çekmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında dişin çekmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kendinin dişini çekmek iç huzurunun yerinde olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süt dişini çekmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir