AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun dişini çekmek

Kahve falında oğlunun dişini çekmek

Kahve falında oğlunun dişini çekmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinin dişini çekmek hem de işinde söz sahibi olacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında alt dişini çekmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına yorulur.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sallanan dişi çekmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini kendi çekmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kırık dişi çekmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir