AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin dişini çekmek

Kahve falında annenin dişini çekmek

Kahve falında annenin dişini çekmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rızkından olacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına işarettir.

Kahve falında annenin dişini çekmek gördüyseniz:

  • Risklerin yaratacağı stresten uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında annenin dişini çekmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Kahve falında kendi azı dişini çekmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, saygınlığının da artacağına işaret eder.

Kahve falında iple dişini çekmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişi çekmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının dişini çekmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında üst dişini çekmek kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına işarettir.

Kahve falında dişini kendi çekmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir