AnaSayfa / Genel / Kahve falında kök dişini çekmek

Kahve falında kök dişini çekmek

Kahve falında kök dişini çekmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işarettir.

Kahve falında kök dişini çekmek gördüyseniz:

  • Özür dileme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında kök dişi çekmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kök dişini çekmek çevrenizden takdir görmeye, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında kök diş çekmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine delalettir.

Kahve falında kök dişinin çıktığını görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işarettir.

Kahve falında dişi kökünden çekip koparmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kök dişini çıkarmak daha bir sevileceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında kök dişin çıktığını görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında dişin kökünden çıktığını görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir