AnaSayfa / Genel / Kahve falında sallanan dişini çekmek

Kahve falında sallanan dişini çekmek

Kahve falında sallanan dişini çekmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sallanan dişini çekmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında sallanan dişi çekmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sallanan dişini çekmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi sallanan dişini çekmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişin sallanıp çıktığını görmek onu darda bırakmayacağına, şansının da döneceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dişinin sallandığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişimin sallandığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine işaret eder.

Kahve falında dişinin sallanıp çıktığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dişinin sallandığını görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir