AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola iğne vurulmak

Kahve falında kola iğne vurulmak

Kahve falında kola iğne vurulmak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulur.

Kahve falında kola iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlar nedeniyle işinize karışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kola iğne vurulmak kazancındaki verimliliğin artacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kola iğne yapmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kola içmek işlerinin zarara uğrayacağına, hayat boyu desteği olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kol kola olmak eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bardakta kola görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol kola bilezik takmak sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yorulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola doldurmak hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle kol kola girmek kendisini mutsuz edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir