AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağa iğne vurulmak

Kahve falında ayağa iğne vurulmak

Kahve falında ayağa iğne vurulmak olumsuz olaylar yaşayacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında ayağa iğne vurulmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişten iğne vurulmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek en yüksek makamlara oturacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında boynundan iğne vurulmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalettir.

Kahve falında kendine iğne vurulmak günahlarından tövbe etmeye, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir