AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişimin kırıldığını görmek

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek buna rağmen kazanç getireceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, talihin yüzlerine güleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişimin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işaret eder.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek helal lokmalar yiyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılıp kanadığını görmek yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dişimin kırıldığını görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin kırılmış olduğunu görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir