AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, yeniden doğmuş gibi olacağına, kredi çekileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • Kendiniz için yaşamaya çalışmalısınız.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek ömrün uzun olmasına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının dişini çürük görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında dişin çürük olduğunu görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir