AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, insanlara iyilik yapmaya, büyük bir işe kavuşacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında takma dişin kırılmasını gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine inanılır.

Kahve falında takma dişin kırılmasını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişi kırılmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında takma diş kırılması görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişin çıktığını görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma dişini düşürmek etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına delalettir.

Kahve falında takma dişi elinde görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının takma dişini görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir