AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Suçluluk bilinciniz, sorumluluklarınız veya sizden istenenler mutlu olmanızı engelliyor.

Kahve falında dişinin bir parçasının kırıldığını görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış cam parçaları görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında azı dişinin parçalandığını görmek rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişin parçalandığını görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında dişinin parçalandığını görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişimizin kırıldığını görmek aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına işarettir.

Kahve falında takma dişin kırıldığını görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında köpek dişinin kırıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir