AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Aniden yol görünebilir ya da yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler alabilirsiniz veya halkla ilişkiler, bilişim, satış, reklam, hukuk, ulaştırma veya medya alanlarında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında çürük dişin kırılmasını görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çürük dişin kırıldığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalettir.

Kahve falında çürük dişinin kırıldığını görmek büyük başarılara imza atacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına işarettir.

Kahve falında çürük diş kırılması görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış çürük diş görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının çürük dişini görmek kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişini çürük görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek güzel bir evliliğe, mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir