AnaSayfa / Genel / Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında azı dişinin kırıldığını görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında azı diş kırılması görmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Kahve falında üst azı dişi çekmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük azı dişi görmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında azı dişinin sallandığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi azı dişini çıktığını görmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında azı dişin çıktığını görmek çok büyük mutluluk duyacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir