AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunu sıkmak

Kahve falında kolunu sıkmak

Kahve falında kolunu sıkmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek fal sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunu sıkmak gördüyseniz:

  • Size inanan veya sizden ince ya da özverili davranışlar bekleyen kişiler sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında kol sıkmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, afiyette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kolunu sıkmak yeni işlere girileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu sıkmak yaptığı hatalardan ders alacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla havaya sıkmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sivilce sıkmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalettir.

Kahve falında yanakları sıkmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında biber gazı sıkmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağ bezesi sıkmak kariyerinin yükseleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir