AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve silah sıkmak

Kahve falında eve silah sıkmak

Kahve falında eve silah sıkmak rahat bir iş hayatının başlayacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında eve silah sıkmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan kişilere yardımcı olmaktan çekinmemelisiniz.

Kahve falında eve silah sıkmak sevdikleri ile kavuşacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Kahve falında boş silah sıkmak emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işarettir.

Kahve falında birine silah sıkmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karşılıklı silah sıkmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğünde silah sıkmak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kafasına silah sıkmak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir