AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve parfüm sıkmak

Kahve falında eve parfüm sıkmak

Kahve falında eve parfüm sıkmak her şeyin sarpa saracağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, onu yalnız bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eve parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Sormak istediğiniz şeyler varsa çekinmeden sormalısınız.

Kahve falında eve parfüm sıkmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak insanlara yardım edeceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birine parfüm sıkmak fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, borçlanacağına yorulur.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak uzun süre kendini toparlayamayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak kafasının da rahat edeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine inanılır.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak feraha ermeye, büyük oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak her konuda gelişme gösterileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında çok parfüm sıkmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir