AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek

Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek

Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek rızkının kesilmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, içinin ferahlayacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalı görüşlerini veya yanlışlarını kabul etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında erkek muhabbet kuşu görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşuna yem vermek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına inanılır.

Kahve falında kendi muhabbet kuşunu görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, canını sıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kesmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında üç tane muhabbet kuşu görmek hidayete ereceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir