AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kumru görmek

Kahve falında yavru kumru görmek

Kahve falında yavru kumru görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sıkıntıların biteceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kumru gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında yavru kumru görmek onlarla gönül birliği edeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir çift kumru görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına delalettir.

Kahve falında kumru öldürmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumruya yem vermek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına inanılır.

Kahve falında dişi kumru görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin kumru görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına inanılır.

Kahve falında kumru yuvası görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumru görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir