AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak kanamak

Kahve falında parmak kanamak

Kahve falında parmak kanamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sırların ortaya çıkmasına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında parmak kanamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ne demek veya ne yapmak istediğinizi anlatabilmek için önemli değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında parmağı kanamak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak kanamak lüks içinde olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağı kanamak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasi kanamak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağı kanamak hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına inanılır.

Kahve falında dili kanamak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında göz kanamak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir