AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kedi görmek

Kahve falında dişi kedi görmek

Kahve falında dişi kedi görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişi kedi gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen kimseler zararlı olmaya kalkışacaklardır.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine yorulur.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına tabir olunur.

Kahve falında dişi kedi sevmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında kedinin dişini görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında dişi kedi görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işarettir.

Kahve falında kedi dişi görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında oğlunun dişini görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, duygularının karşılık göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir