AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi kedi sevmek

Kahve falında dişi kedi sevmek

Kahve falında dişi kedi sevmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, feraha ereceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi kedi sevmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında dişi kedi sevmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında kedi dişi görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin dişini görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet eder.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında dişi kedi görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında dişi aslan sevmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir