AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, aşkının da kalıcı olacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişi ve erkek kedi gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, ortağından ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kedi görmek tamamlanmadan kalacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin dişini görmek başarısızlığa düşüleceğine, başarısının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, ticaret ehli kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi dişi görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi kedi sevmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebeğin dişini görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hak yolundan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir