AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin dişini görmek

Kahve falında kedinin dişini görmek

Kahve falında kedinin dişini görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gücünün azalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin dişini gördüyseniz:

  • Yetenekleriniz sayesinde birçok fırsatı aynı anda değerlendirmeye muaffak olabilirsiniz.

Kahve falında dişi kedi görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kedi dişi görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında dişi kedi sevmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin dişini görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında dişine dolgu yapıldığını görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir