AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi dişi görmek

Kahve falında kedi dişi görmek

Kahve falında kedi dişi görmek amaçlarına nail olacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tüm sorunlarının biteceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kedi dişi gördüyseniz:

  • Egzersiz yapmanız veya bilgili olmak sizi kuvvetlendirebilir ya da size cesaret verebilir.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek onurlu bir hayat süreceğine, hem mal ve para kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi dişi görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında dişi kedi sevmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında kedinin dişini görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet eder.

Kahve falında dişi kedi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Kahve falında alt dişi görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir