AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun dişini görmek

Kahve falında oğlunun dişini görmek

Kahve falında oğlunun dişini görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, şöhretli biri olunacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Kahve falında oğlunun dişini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında oğlunun dişini görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunun dişini çekmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, herkesin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun dişinin çıktığını görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu evlendirmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunu öldürmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun sevgilisini görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, karlı işler alacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, umutlarının söneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli ok görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir