AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi ev kedisi görmek

Kahve falında dişi ev kedisi görmek

Kahve falında dişi ev kedisi görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi ev kedisi gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dişi ev kedisi görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi ve erkek kedi görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kedinin dişini görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi dişi görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişi kedi sevmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi kedi görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz dişi kedi görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kedi girmesi görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir