AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi çekmek

Kahve falında dişi çekmek

Kahve falında dişi çekmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişi çekmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Kahve falında dişinin çekmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında bir başkasının dişini çekmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek işinde bol kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına yorulur.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, özel hayatında mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında köpek dişini çekmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında süt dişini çekmek mesleğinde geri plana düşeceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında dişi çekmek borçlarının biteceğine, adını aklamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kafa dişi çekmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir