AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt dişini çekmek

Kahve falında süt dişini çekmek

Kahve falında süt dişini çekmek ayrılık yaşanacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işaret eder.

Kahve falında süt dişini çekmek gördüyseniz:

  • En doğru şartları oluşturabileceğiniz zamanı bulmanızda fayda var.

Kahve falında süt dişi çekmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt dişini çekmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi elle çekmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında dişini eliyle çekmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet eder.

Kahve falında arka dişini çekmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın dişini çekmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında kızının dişini çekmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sallanan dişi çekmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir