AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun dişini çekmek

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında sıkıntılar aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında çocuğunun dişini çekmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğun dişini çekmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, hedeflerini tutturamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişini kendin çekmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişini kendi çekmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın dişini çekmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin dişini çekmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir