AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek dişini çekmek

Kahve falında köpek dişini çekmek

Kahve falında köpek dişini çekmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek dişini çekmek gördüyseniz:

  • Rekabet ten uzak durun.

Kahve falında köpek dişini çekmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine işarettir.

Kahve falında köpek dişi çekmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında kendi köpek dişini çekmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini kendi çekmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dişi elle çekmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet eder.

Kahve falında kendi eliyle dişini çekmek yatırımlarının kar getireceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişinden ip çekmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, geçim kaygısı duymayacağına işaret eder.

Kahve falında süt dişini çekmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir