AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur kazımak

Kahve falında çamur kazımak

Kahve falında çamur kazımak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hayır duaları alınacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayallerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur kazımak gördüyseniz:

  • Ateşin icadından beri içlerinde bulundukları durumu unutan bazı kişiler, olmadık durum veya kişileri savunma rolüne soyunabilirler.

Kahve falında çamur kazımak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kazı kazan kazımak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında duvar kazımak sürpriz olayların meydana geleceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saç kazımak günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını kazımak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında bir yeri kazımak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulur.

Kahve falında kum kazımak bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında saçları kazımak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir