AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkup kapı kilitlemek

Kahve falında korkup kapı kilitlemek

Kahve falında korkup kapı kilitlemek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalettir.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında korkudan kapı kilitlemek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Kahve falında korkup kapı kilitlemek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek elinde avucunda olanı yitireceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında oda kapısını kilitlemek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalettir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kapısını kilitlemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıyı kapatıp kilitlemek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir