AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıyı kilitlemek

Kahve falında kapıyı kilitlemek

Kahve falında kapıyı kilitlemek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında kapıları kilitlediğini görmek hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek emeklerinin karşılığını göreceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalettir.

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı kilitlemek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulur.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir