AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon kapısı kilitlemek

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek tüm sorunlarının biteceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Kahve falında balkon kapısı kilitlemek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalet eder.

Kahve falında balkon kapısını kilitlemek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sağlığından olacağına yorulur.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kapıyı kilitlemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek her zaman hak ettiğini alacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında anahtarla kapı kilitlediğini görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek ve açmak kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, tebrik edileceğine işarettir.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir