AnaSayfa / Genel / Kahve falında dış kapıyı değiştirmek

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, zorlanacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Kahve falında dış kapıyı değiştirmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek çok üst mevkilere geleceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında dış kapı açmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dış kapıyı açmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında dış kapının açık olduğunu görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dış kapıyı açık görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı dışında kalmak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında dış kapıyı kilitlemek ticaretinin ilerleyeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir