AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş eti hastalığı görmek

Kahve falında diş eti hastalığı görmek

Kahve falında diş eti hastalığı görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında diş eti hastalığı gördüyseniz:

  • Kendinize yeterince güveniyorsunuz.

Kahve falında diş eti hastalığı görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında diş hastalığı görmek insanlara küsüleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında hastalığı iyileştirmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastalıktan bayılmak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi hastalığını görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, düşmanlarımızı alt etmeye delalettir.

Kahve falında hastalıklı insanlar görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına işaret eder.

Kahve falında su çiçeği hastalığını görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine işarettir.

Kahve falında hastalıklı köpek görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir