AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak hastalığı görmek

Kahve falında kulak hastalığı görmek

Kahve falında kulak hastalığı görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak hastalığı gördüyseniz:

  • Başarılı olmak için gerekli yeteneğe fazlasıyla sahipsiniz.

Kahve falında kulak hastalığı görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastalığa yakalanmak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde hastalık görmek markasını duyuracağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında sedef hastalığı olduğunu görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyin hastalığı görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalettir.

Kahve falında vücutta hastalık görmek şanssızlık yaşanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hastalık anlatmak başarı kaydedeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulur.

Kahve falında hastalık bulaştığını görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir